nailsbyalice

Påsknaglar

Publicerad 2013-03-29 15:33:38 i Nailart,

 
Nu är det faktiskt påsk på riktigt, och just därför har jag påsknaglar! Den här manikyren är väldigt rolig och färgglad. För att jag ska kunna göra en sån här avancerad manikyr behöver jag massor med inspiration, vilket jag verkligen hade. Måste säga att den är riktigt fin, men kan bara ha den under själva påskhelgen. Efter det ska jag byta till något lite mer diskret men ändå vårigt. 
Färgerna jag använde var
Vit- Pure Ice
Gul- China Glaze
Resten- Kiss Nail Art
 

Tips- Cutepolish

Publicerad 2013-03-27 12:36:20 i Tips,

 
Försökte hitta mer inspiration igår till mina påsknaglar, men hade inte orken. Det slutade med disneyfilm och hemmagjorda energybars. Idag slutar jag dock vid lunch så nu kan ni räkna med snygga naglar ikväll! Kollade lite på youtube förut och fick rätt så mycket inspo, bland annat från en favorit som heter Cutepolish. Hon gör videor på youtube med superfina, lätta manikyrer. Det jag tycker om är attde aldrg är längre än 5 minuter och har enkla steg. 
Det är något fel med youtube just nu, så kan inte lägga in videon jag ville visa.. Aja, sök på Cutepolish så kommer det upp! 
Här är några exempel på fina manikyrer hon har gjort 

 

Gult?

Publicerad 2013-03-26 08:49:36 i Gult och Guld,

 
 
Påsken är ju en typiskt gul högtid. Allt är gult, kycklingar, fjädrar, blommor och så vidare. Såklart ska man matcha det med naglarna! Här har ni några exempel på fina gula/guldiga som jag använt genom åren. Få se om ni, och jag, får inspiration till att göra påsknaglar idag eller i morgon!
 
China Glaze- Happy Go Lucky       China Glaze- Cowardly Lyin'   Depend- nr ???   China Glaze- Lemon FIzz

Depend

Publicerad 2013-03-23 10:15:00 i Märken,

 
Ett märke som är väldigt vanligt och finns i de flesta affärer som säljer smink och nagelsaker är Depend. Det är billigt, i små söta flaskor och har fina färger. Men det håller inte riktigt samma nivå som de lite dyrare märkena. Jag har en hel del Dependlack men som jag inte målar med alls lika mycket som jag gjorde innan jag började älska China Glaze så mycket som jag gör nu. 
Med det finns mycket positivt om dem ändå! De är billiga, förhålland till sin storlek, det är en ganska lagom stor flaska på 5 ml om man inte målar naglarna så ofta eller har massor med färger som jag har. De är alltid med i trenderna som kommer, de har shatter lack, holografiska lack och alla vanliga färger. 
Jag föredrar andra märken, men kan såklrt köpa dessa med ibland, om jag hittar en färg som är fantastisk. 
Här har ni några exempel på fian färger från Depend som jag köpte förra året. 

Essie- Navigate her

Publicerad 2013-03-22 17:03:00 i Grönt och Brunt,

 
Mer våriga färger! Från ljusblå till ljusgrön. Den här härliga gröna kommer från Essie och heter Navigate her. Den var med i deras vårkollektion -12. Den är en krämig pastell helt utan glitter och skimmer vlket gör den till en ganska vanlig färg, men det är något med den som jag verkligen gillar. Den är åt det mer blåa hållet, en ganska kall ljus färg. Den var lätt att måla med och torkade fort. Som vanligt med Essie krävs dert några lager för full täckning och den är lite rinnig. Hade precis tagit av mina akrylnaglar när den här bilden togs så ursäkta formen på vissa av naglarna. Köpt på Kicks för 129kr 
 

Vårigt

Publicerad 2013-03-22 10:00:00 i Blått och Lila, Nailart,

 
Fick masoor med inspo. här om dagen när jag kollade nagelbloggar! Jag följer minst tio som jag kollar varje dag, och på en av dem såg jag en riktigt fin manikyr som inspirerade mig till den här manikyren. Valde ljusblått och mörkt glittrigt för en vårig känsla. Fast det fortfarande är massor med snö ute och minus grader känns det som vår för mig, i alla fall i nagelväg. Jag känner för ljus pasteller, neon rosa och massor med multifärgat glitter!
 
Den ljusblåa heter Where's My Chauffeur? och kommer från Essies vinter kollektion -12 och den mörka glittriga heter Dorothy Who? och kommer från China Glazes kollektion som kom ut -09, inspirerad av Trollkarlen från Oz. Båda är fina, men är hlet galet kär i den glittriga, helt fantastisk!
 

Stamping

Publicerad 2013-03-21 22:23:51 i Nailart,

 
En lätt sätt att pimpa din manikyr är att lägga till ett fint mönster. Man kan använda en stripingbrush, en smal pensel, och göra fina saker på naglarna. Ett annat sätt jag verkligen gillar är att stämpla på naglarna. Det är snyggt, finns i massor av färger och har fantastiska motiv. Mina stämplar jag använder kommer från märket Konad och de är beställda från USA. Jag har ett "paket" som heter Classic Collection I.
 
I det här paketet, får man stämpelplattor, skrapa och stämpel,flera olika färger på Konad Special Polish, en nagelfil, top coat, pincett, orange stick och rhine stones. Man får inte välja motiv på plattorna själv i ett paket, då får man beställa separata plattor. Man kan också beställa flera separata färger på Special Polish. 
 
 
 
Här är några exempel på plattor också 
Och sist en bild på min absoluta favoritmanikyr me de plattor jag har !

China Glaze- Snap My Dragon

Publicerad 2013-03-20 21:32:46 i Rött och Rosa,

 
Först ut ur Avant Garden blev denna härliga rosa! En mörk krämig rosa med litelite
blått skimmer som är svårt att se. 
Den här färgen var den som jag såg mest ifram emot i hela kollektionen, i alla fall nu innan jag provat alla. Jag älskar ju just rosa på naglarna, eller över huvud taget och det var därför jag valde den som min första från den nya kollektionen. Den var hyfsat lätt att måla med, men den var ganska seg. Det kom mycket färg på penseln, som jag dessutom upplevde kortare, vilket gör det svårare att måla med. Den torkade ganska fort, med fin glans. Jag vet inte om det var något jag gjorde, eller om det var färgen men den torkade med små bubblor. Vissa färger är såhär upplever jag, vilket är lite synd på den fina färgen. Men, jag älskar den vilket som och är supernöjd!
 

Påsknaglar

Publicerad 2013-03-20 19:46:00 i

Hej igen!
Jag vet att det har varit extremt dålig uppdatering på sistonde, men jag har influensa för tillfället och sover mest hela dagarna ;) Mina naglar är omålade just nu, men om jag får lite mer energi om ett tag sak jag prova en av de nya från Avant Garden! 
Så länge får ni ett tips på påsknaglar! Den här manikyren hade jag förra påsken och jag måste säga att den är riktigt snygg. Hyfsat mycket tid tog den att göra, men resultatet blev så fint att det var värt det. Jag använde en knappnål för att göra prickarna med då jag inte har något dotting-tool. Färgerna jag använt är alla China Glaze och från deras Up & Away kollektion. 
 

Äntligen!

Publicerad 2013-03-15 20:12:52 i Allmänt,

 
Har äntligen fått min födelsedagspresent! Hela Avant Garden kollektionen som jag önskade mig. Tänkte ta kort och visa er, men nu är det lite mörkt ute. I morgon ska jag, det lovar jag :) Ha en trevlig fredagskväll! 

Akryl

Publicerad 2013-03-10 18:49:11 i Allmänt,

 
 
I somras när vi va i USA gjorde jag och mamma akrylnaglar. Det är så mycket billigare där så vi passade på i Kalifornien. När man har akryl växer naglarna väldigt fort då de är ifred och skyddade. Enda dåliga är att de blir riktigt tunna efter. När jag tog av mina var mina naglar gula och tunna som papper. Nästan alla gick av inom två veckor, men det var värt det, då akrylen var riktigt snygg. På vissa naglar är den vita delen lite högt upp men överallt tyckte jag om dem! Speciellt den lilla blomman.
 
FÖRE: 
 
EFTER:
 

Essie- Ballet slippers

Publicerad 2013-03-09 18:00:13 i Rött och Rosa,

 
Den perfekta färgen när man egentligen inte vill ha målade naglar! Inte för att det någonsin händer mig, men kan förstå om det händer andra. Färgen är en väldigt svag ljusrosa i vattnig bas, vilket gör att den knappt syns på naglen. Och det är just det jag gillar med den, så otroligt enkel och snygg. Om man vill att den ska synas mer, blir det rätt så många lager, närmare fyra skull jag tippa på. På bilden har jag målat med tre lager och som ni ser är den fortfarande ganska diskret. Formulan är om vanligt bra med Essie och torkade hyfsat snabbt. Trots alla lager.
 
Köpt på Kicks för 129kr

Water Marble

Publicerad 2013-03-07 15:38:19 i Water Marble,

 
En av mina absoluta favoritmanikyrer är watre marble. Fast den tar lång tid att göra och kräver mycket nagellack så älskar jag den. Den är riktigt fin och speciell. Jag tänkte visa er några exempel jag haft, måste säga att jag blir lite sugen på att göra en nu, men det har jag inte tid med tyvärr ;) Jag ska i alla fall  fixa och måla om mina naglar idag. Får se vad jag hittar på vill ju väldigt gärna måla med mina nya fina från China Glaze, men de har fortfarande inte kommit.. Aja får se vad det blir sen! På den tredje bilden har jag en skada på mitt pekfinger, jag klämde den nämligen i en dörr.

H&M- Keep It Coral

Publicerad 2013-03-05 22:01:24 i Orange och Korall,

 
I lördags var det massor med människor hemma hos mig för att fira min födelsedag. Då fick jag den här fina färgen! Märket är H&M vilket brukar betyda lägre kvalité än vad jag är van vid med de andra märkena, men den här var riktigt bra. Färgen är en fin korsall åt det gulare hållet. Den är ganska ljus och lätt att måla med. Ett lager var ganska tunt så man såg nageln igenom. Efter ett andra lagret och top coat blev det super snyggt. 

China Glaze- Light as air

Publicerad 2013-03-05 09:01:56 i Blått och Lila,

 
Igår när jag skulle måla mina naglarna kände jag för en mild färg, så jag valde Light as air. Den har jag haft väldigt länge och målat med riktigt mycket i våras förra året. Färgern passar det mulna vädret som varit i ett par dagar nu. Det är en ljust pastellig lila från Up & Away kollektionen. Färgen är ganska dämpad, man kan beskriva det som om den är blandad med grå, på engelska heter det muted. Den torkar riktigt fort och jag anväde bara ett lager, eftersom det räckte och jag hade bråttom. 
 
Köpt på transdesign.com för ca 3 dollar.
 
 

Base och Top coat

Publicerad 2013-03-04 21:07:30 i Top och Base,

 
En viktig del av din manikyr är base coat och top coat. Base coaten skyddar din naturliga nagel från att bli uttorkad och gulfärgad. Top coaten håller färgen fin och ger den en extra glans. 
 
Mina bästa top coats:
 
 
Den jag använder mest just nu är OPI Top Coat. Den torkar riktigt snabbt och har en fin glans. Den håller länge och chippar inte, alltså spricker i kanterna. Den är ganska seg vilket gör att den håller ännu längre.
 
 
 
 
En annan riktigt bra Top Coat är Good To Go av Essie. En riktigt bra om du vill ha glansigt. Den är ganska rinnig så håller inte lika länge som OPI t ex. Torkar snabbt och chippar inte.
 
Mina bästa Base coats:
 
 
Min absoluta favorit bland Base Coats är Essie All In One base coat. Den är perfekt klibbig så färgen man målar efter sitter kvar. Den torkar fort så man inte beöver vänta. 
 
En annan jag använde innan jag förälskade mig i Essie var OPI Natural Nail base coat. Förutom att den luktar gott torkar den extremt fort och är superklibbig. 
 
 
Den sista jag tänkte tipsa om är Seche Vite base coat. Den är precis som OPI, torkar snabbt och är klibbig. 

Födelsedag

Publicerad 2013-03-01 19:30:40 i Allmänt,

Hej bloggen!
Är lite upptagen med födelsedagsfirande så har inte hunnit blogga nåt idag. Fick jättefint nagellack av min syster i London och hela Avant Garden by China Glaze (!!!!!!) av mamma och pappa!
Åååhh är så himla glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! :D Och sen en massa andra saker såklart. Nagellacken av mamma och pappa kommer med posten om nån dag men tror jag ska måla med det jag fick av min syster ikväll om jag hinner. Ha det så bra sålänge!

Om

Min profilbild

Alice

Hej, Jag heter Alice, är 17 år och galen i nagellack. Allt jag tänker på, drömmer om och älskar mest av allt. Jag bor i Norrköping och går basketgymnasium men all min fritid går till mitt stora intresse!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela