nailsbyalice

OPI- Euro Centrale

Publicerad 2013-02-28 22:51:41 i Kollektioner,

 
Jag tänkte visa er OPIs senaste kollektion nu innan jag går och lägger mig. OPI gör minst en kollektion om året som är inspirerat av ett land. Nu i vår kom de med en kollektion som heter Euro Centrale och har namn som har med europa att göra. Färgerna är riktigt fina, men jag fick inget direkt ha-begär efter färgerna, utom en. Polka.com är en glitter på klar bas med hexagonformade glitter i blått och lila. Glittret är ganska stort och är perfekt att ha på en annan färg. Måste säga att jag blev lite besviken på den här kollektionen efter Holland och Germany som är deras senaste. Men namnen gillar jag verkligen! 

OPI- No room for the blues

Publicerad 2013-02-28 17:52:23 i Blått och Lila,

 
Den här färgen är en sån där blå. En som bara är helt blå. Just den här är en ganska ljus sådan och otoligt fin. Jag har haft den länge och använder den alldeles för sällan. Jag målade två lager på mina då långa, fina naglar. Och jag älskade den, kunde inte sluta stirra på den. Helt underbar glansig fast jag inte orkade måla med top coat. Som vanligt har OPI perfekt stor borste och är lätt att måla med. 
 
Köpt på Åhléns för 149 kr

Februarifavorit

Publicerad 2013-02-27 21:00:00 i Favoriter,

 
Jag hade tänkt att välja ut en favorit varje månad. Det kan vara vilken färg som helst och kanske att jag redan skrivit om den innan. Just den här månaden, Februari, har ju varit ganska mörk och mulen. Därför är min favorit den här månaden en riktig härlig stark färg. Den lyser upp och man blir glad av den. Den var verkligen helt rätt nu och jag hade den i flera dagar, vilket är ovanligt för mig då jag byter varannan dag i vanliga fall.
Färgen jag väljer är såklart China Glaze- Turned Up Turquoise. Jag har redan skrivit om den här, så om ni vill läsa en mer detaljerad beskrivning finns det längre ner. 

NYX- Matte Red

Publicerad 2013-02-27 15:37:00 i Rött och Rosa,

 
Hej! Det har varit dåligt med bloggning den här veckan, men vårt internet försvann i söndagskväll och har varit borta tills idag. Hur som, under dessa dagar har jag ju såklart hunnit byta färg på naglarna flera gånger. Jag har även gett mig på en riktig svår utmaning som involverar water marble. Ska berätta mer om det senare, men nu- dagens nagelfärg!
 
Igår kväll var jag tvungen att fila ner mina naglar igen, hade basket i morse, efter att ha låtit dem växa i över en vecka. Lite sorgligt men de är ine superkorta i alla fall. 
Färgen jag valde är en matt ljusröd. Färgen är riktigt fin, en ljus klarröd som varken har blå eller orangea toner. Det är en väldigt krämig creme och lätt att måla med. Enda negativa med den är att det matta inte håller sig matt speciellt länge. Jag har för tillfället inget matt top coat, men det ska inte behövas om det är en riktigt bra matt.
 
 Märket heter NYX och det här är den enda färgen jag har från det märket. Färgen inngår i en kollektion med bara matta, och jag vill ha fler av dessa! 
 Köpt på beautybay.com för under 5 dollar
 

Internet problem

Publicerad 2013-02-27 13:13:00 i Allmänt,

 Hej!
 
Vi har inte haft något internet tills idag det är därför jag inte kunnat uppdatera något. Nu är i alla fall internet tillbaka så nu kan jag uppdatera igen. Just nu är jag i skolan men jag ska skriva ett ordentligt inlägg när jag kommer hem, det lovar jag! 

Shopping for polish

Publicerad 2013-02-24 12:23:31 i Kollektioner,

 
Tänkte slänga upp en bild på en del av nagellacken jag köpte på min resa i USA i somras. Den här bilden tog jag i Chicago, vilket va gansk tidigt på resan så ni kan ju tänka er- det blev mycket mer efter det här ! Jag köpte mycket Essie och Pure Ice, för de var så billiga men endå riktigt bra märken. 

Depend- nr 310

Publicerad 2013-02-23 23:12:21 i Blått och Lila,

Hej bloggen 
 
Jag vet att många seriösa nagelälskare brukar hata på Depend och jag kan hålla med till viss del. Det är ju ett billigare märke och jämför man med de dyrare är de trots allt chanslösa. Flaskan är ju liten, bara 5 ml så de räcker inte så länge och när man målat en eller två gånger torkar färgen en aning. Formulan är oftast riktigt bra, men de blir lätt sega när de är öppnade.
De är duktiga på att ta fram fina, nya färger i sina kollektioner och är hyfsat prisvärd.
T ex färgen jag har här, en riktigt speciell blå, har inte sett den hos något annat märke. Jag hade den här för ett ganska bra tag sen, men ska nog ha den snart igen eftersom den är så snygg! Färgen är en ljusblå men helt fullpackad med silverglitter. I skuggan ser färgen mest blå ut, med ett silvrigt skimmer, men i solen kommer silvret verkligen fram. 
På bilden under har jag ett silvrigt hjärt-klistermärke.  Köpt på Kicks, 2 för 39 kr
 
 
 
 

Mavala- Bordeaux

Publicerad 2013-02-23 11:51:41 i Rött och Rosa,

 
God morgon!
 
Tänkte börja denna lördag med den perfekta röda. Bordeaux är en sån färg jag alltid har hemma, när den tar slut köper jag alltid en ny. Den är så snygg ch helt perfekt röd varken ljus eller mörk, inte lilaaktig eller orange utan bara helt röd. Den är otroligt glansig, man behöver knappt ett top coat för glansens skull och formulan är lätt att måla med. Två möjligtvis tre lager behövs för att få perfekt resultat. 
 
Jag tycker rött är snyggast glansig och på långa naglar, vilket gör att jag inte har et så ofta, tyvärr. När jag spelar baket måste jag fila ner naglarna så de inte går av. Men när jag väl har rött älsakr jag det verkligen!
 
 
Köpt på Kicks för 45 kr

China Glaze- Happy go lucky

Publicerad 2013-02-22 16:05:47 i Gult och Guld,

När det är så mulet ute känner jag för en riktigt härlig färgstark färg på naglarna. Varför inte en supergul? Den här härliga färger heter Happy go lucky och är en riktigt stark gul. Man kan jämföra den med taxibilarna i USA, sådär mörktgul helt utan skimmer. Den lyser nästan när man har den på naglarna och är helt underbar. Folmulan var lätt att måla med och det behövdes bara två lager för full täckning. 
 
Färgen ingår i en av mina absoluta favorit kollektioner från China Glaze, Up & Away som kom ut 2011. Kollektionen består bara av creme färger, hälften pastell och hälften jätte färgstarka. Jag som älskar färger helt utan skimmer och glitter äger såklart allihop!
 
Köpt på transdesign.com vet inte styckpriset då jag köpte hela kollektionen samtidigt. 

Avant Garden

Publicerad 2013-02-22 11:15:39 i Kollektioner,

Åh jag var bara tvungen att visa er! En helt fantastisk kollektion som kommer ut från China Glaze nu i vår. Den har redan kommit ut i USA så om man inte kan vänta, hehe, så går den att beställa hem. Själv har jag önskat mig de här i födelsedagspresent eftersom att jag fyller om en vecka. Nu är det bara att hoppas på att jag får de också ;) 
 
Färgerna i kollektionen är inspirerade av blommor och trädgårdar i allmänhet. Det finns en mossig grön, en glittrig vit och flera olika rosa i fina nyanser. En ljus lila, en mörkare blå och en krämig orange. Ååååhh älskar allihop så mycket! Har köpt och målat med så mycket glitter på senaste så en creme kollektion är precis vad jag behöver. 
 
En annan sak som jag alltid har gillat med både China Glaze och OPI är ju namnen. De har alltid ordlekar i namnen, t ex i den här kollektionen finns namn som Dandy lying around, Pink-ie promise, Life is rosy och Passion for petals. Jag tycker namnen gör färgerna ännu finare och roligare att måla med :) 
 

China Glaze- Turned up turquoise

Publicerad 2013-02-21 22:54:00 i Blått och Lila,

Hejsan, 
 
Jag hade tänkt visa er en riktigt fin fär som jag provade för första gången, fast jag köpte den i somras, förra vecka. Turned up turquoise är en ganska mörk turkos åt det mer blå hållet, ser dock lite ljusare ut på bilden. Färgen är riktigt fin, och troligen en av mina favoriter just nu. Formulan var riktigt bra och torkade snabbt. Tror dock den kan vara lite svår att måla med om man är ovan och använder flera penseldrag på samma stlle, då den raderar sig själv en aning. Men målar man snabbt och med få penseldrag blir finishen riktigt cool. Två lager som vanligt och ingen top coat på bilden. Det bästa av allt, den torkar matt! Vilket gör den till en ännu mer speciell och cool färg att ha på naglarna!
 
Köpt i USA, finns kanske i Sverige på Kicks eller Åhléns för 98 kr
 

OPI- Don't Pretzel My Buttons

Publicerad 2013-02-20 19:47:22 i Vitt och Nude,

Efter den väldigt guldiga tyckte jag det var dags för en lite mer neutral färg, en nude. Den här färgen kommer från OPIs Germany kolllektion som kom ut hösten 2012. Måste säga att den kollektionen är en av OPI bästa, fick ha-begär efter nästa alla färger direkt. En annan bra kollektion från OPI  är deras Holland inspirerade kollektion. 
 
I alla fall, denna färg heter Don't pretzel my buttons och är en superfin nude. Den är inte så att den smälter ihop med fingret, utan härligt neautral och ganska ljus. Den har inslag av gult som syns mer på fingret än i flaskan. Jag som alltid har starka färger på naglarna blev glatt överraskad av den här färgen, kunde inte sluta titta på mina naglar! Den var lätt att måla med och inte alls rinnig, utan ganska tjock rent av. Ett lager hade nog räckt, men av vana målade jag två.
 
Köpt på Åhléns för 149 kr 
 

Ny start

Publicerad 2013-02-20 17:00:00 i Gult och Guld,

Hej igen!
 
 
Nu var det nästan ett helt år sedan jag skrev på den här bloggen. Vet inte riktigt vad som hände, men jag tröttnade kanske. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att börja om! Fick hjälp med att göra bloggen lite snyggare, så nu känns det riktigt kul att blogga igen. 
 
Tänkte börja med att visa vad jag har på naglarna just nu. Låter dem växa mycket nu under sportlovsveckan så de ser helt okej långa ut. Färgen jag har heter BITE ME och kommer från märket Pure Ice. Färgen är riktigt härlig, en ganska mörk och väldigt metallisk guld med småsmå skimmer av ljusare gult. Den var lätt att måla med och torkade fort. Ända dåliga saken jag kan säga om denna guldiga färg är att man kan se penseldragen även efter att den torkat. Efter ett lager syntes det väldigt tydligt, men det stör inte looken efter det andra enligt mig. 
 
Köpt i USA i somras, kommer dock inte ihåg vad den kostade men skulle gissa på under 5 dollar.
 

Om

Min profilbild

Alice

Hej, Jag heter Alice, är 17 år och galen i nagellack. Allt jag tänker på, drömmer om och älskar mest av allt. Jag bor i Norrköping och går basketgymnasium men all min fritid går till mitt stora intresse!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela