nailsbyalice

Avant Garden

Publicerad 2013-02-22 11:15:39 i Kollektioner,

Åh jag var bara tvungen att visa er! En helt fantastisk kollektion som kommer ut från China Glaze nu i vår. Den har redan kommit ut i USA så om man inte kan vänta, hehe, så går den att beställa hem. Själv har jag önskat mig de här i födelsedagspresent eftersom att jag fyller om en vecka. Nu är det bara att hoppas på att jag får de också ;) 
 
Färgerna i kollektionen är inspirerade av blommor och trädgårdar i allmänhet. Det finns en mossig grön, en glittrig vit och flera olika rosa i fina nyanser. En ljus lila, en mörkare blå och en krämig orange. Ååååhh älskar allihop så mycket! Har köpt och målat med så mycket glitter på senaste så en creme kollektion är precis vad jag behöver. 
 
En annan sak som jag alltid har gillat med både China Glaze och OPI är ju namnen. De har alltid ordlekar i namnen, t ex i den här kollektionen finns namn som Dandy lying around, Pink-ie promise, Life is rosy och Passion for petals. Jag tycker namnen gör färgerna ännu finare och roligare att måla med :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alice

Hej, Jag heter Alice, är 17 år och galen i nagellack. Allt jag tänker på, drömmer om och älskar mest av allt. Jag bor i Norrköping och går basketgymnasium men all min fritid går till mitt stora intresse!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela