nailsbyalice

OPI- Don't Pretzel My Buttons

Publicerad 2013-02-20 19:47:22 i Vitt och Nude,

Efter den väldigt guldiga tyckte jag det var dags för en lite mer neutral färg, en nude. Den här färgen kommer från OPIs Germany kolllektion som kom ut hösten 2012. Måste säga att den kollektionen är en av OPI bästa, fick ha-begär efter nästa alla färger direkt. En annan bra kollektion från OPI  är deras Holland inspirerade kollektion. 
 
I alla fall, denna färg heter Don't pretzel my buttons och är en superfin nude. Den är inte så att den smälter ihop med fingret, utan härligt neautral och ganska ljus. Den har inslag av gult som syns mer på fingret än i flaskan. Jag som alltid har starka färger på naglarna blev glatt överraskad av den här färgen, kunde inte sluta titta på mina naglar! Den var lätt att måla med och inte alls rinnig, utan ganska tjock rent av. Ett lager hade nog räckt, men av vana målade jag två.
 
Köpt på Åhléns för 149 kr 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alice

Hej, Jag heter Alice, är 17 år och galen i nagellack. Allt jag tänker på, drömmer om och älskar mest av allt. Jag bor i Norrköping och går basketgymnasium men all min fritid går till mitt stora intresse!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela