nailsbyalice

Base och Top coat

Publicerad 2013-03-04 21:07:30 i Top och Base,

 
En viktig del av din manikyr är base coat och top coat. Base coaten skyddar din naturliga nagel från att bli uttorkad och gulfärgad. Top coaten håller färgen fin och ger den en extra glans. 
 
Mina bästa top coats:
 
 
Den jag använder mest just nu är OPI Top Coat. Den torkar riktigt snabbt och har en fin glans. Den håller länge och chippar inte, alltså spricker i kanterna. Den är ganska seg vilket gör att den håller ännu längre.
 
 
 
 
En annan riktigt bra Top Coat är Good To Go av Essie. En riktigt bra om du vill ha glansigt. Den är ganska rinnig så håller inte lika länge som OPI t ex. Torkar snabbt och chippar inte.
 
Mina bästa Base coats:
 
 
Min absoluta favorit bland Base Coats är Essie All In One base coat. Den är perfekt klibbig så färgen man målar efter sitter kvar. Den torkar fort så man inte beöver vänta. 
 
En annan jag använde innan jag förälskade mig i Essie var OPI Natural Nail base coat. Förutom att den luktar gott torkar den extremt fort och är superklibbig. 
 
 
Den sista jag tänkte tipsa om är Seche Vite base coat. Den är precis som OPI, torkar snabbt och är klibbig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alice

Hej, Jag heter Alice, är 17 år och galen i nagellack. Allt jag tänker på, drömmer om och älskar mest av allt. Jag bor i Norrköping och går basketgymnasium men all min fritid går till mitt stora intresse!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela